Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Bravory Academy
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Curs frizerie / barbering
1610 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Iti doresti o cariera in frizerie? Vrei sa ai libertatea la locul de munca si sa ai un program flexibil care sa te puna in prim plan pe tine? Doresti sa incepi o cariera independenta? Cursul nostru de frizerie / barbering te va invata toate tehnicile de baza din domeniu astfel ca tu sa fii pregatit sa incepi noua ta cariera imediat.

Vei invata de la tehnicile de baza ale tunsorilor barbatesti adaptate fiecarei fizionomii la norme de igiena, modalitati de aplicare a samponului si a produselor de styling si pana la masajul capilar, astfel incat clientii tai sa fie fericiti si sa revina ori de cate ori au nevoie la serviciile tale. Frizeria este o arta care impreuna cu stilul vestimentar al fiecarui barbat definesc personalitatea.

Cursul nostru iti pune la dispozitie, pe tot parcursul desfasurarii orelor toate produsele consumabile profesionale, astfel ca tu sa nu ai niciun stres si sa te poti bucura de fiecare ora. Participantii la curs trebuie sa isi asigure minim 2 modele baieti.

Este momentul sa faci primul pas catre noua ta meserie. Inscrie-te acum la cursul nostru de frizerie / barbering iar peste doar cateva luni vei putea incepe sa profesezi in aceasta meserie extrem de cautata.
Din Gura in Gura