Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Bravory Academy
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Descriere
Esti tentat sa faci o schimbare in meseria ta? Doresti sa ai mai multa libertate si venituri suplimentare? Esti o persoana creativa sau doar pasionata de machiaj profesional? Inscrie-te la cursul nostru de make-up artist si te vom ajuta sa-ti gasesti vocatia si sa incepi noua ta meserie cat mai rapid.

La cursul nostru vei invata bazele machiajului, tipologiile machiajului, normele de igiena, colorometria in materie de machiaj, mixajul culorilor, tipurile de produse in functie de textura si necesitatea lor in machiaj. Nu in ultimul rand vei invata despre toate tipurile de instrumente folosite de un make-up artist, in functie de utilitatea si avantajele pe care ti le ofera in practicarea meseriei. Make-up-ul nu este doar o meserie ci o adevarata arta. Rolul unui make-up artist este de a-si ajuta clientele sa aiba o imagine personala impecabila prin aplicarea unui machiaj care ascunde imperfectiunile si totodata accentueaza trasaturile fetei.

Pe toata durata cursurilor de la scoala de make-up iti punem la dispozitie instrumentele specifice domeniului si toate produsele consumabile necesare ca tu sa poti invata toate tainele machiajului profesional. Astfel, la final, vei fi pregatit sa incepi noua ta cariera.

Nu mai astepta! Inscrie-te chiar acum iar in doar cateva luni vei putea sa incepi sa lucrezi ca un make-up artist profesional.
Din Gura in Gura