Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Bravory Academy
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Curs coafor (hairstylist)
1650 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Esti tentat sa incepi o cariera in coafura? Iti doresti independenta financiara, dar si flexibilitate la locul de munca? Nimic mai usor. Inscrie-te acum la cursul de coafor pentru a pune bazele viitoarei tale cariere. Impreuna vom deslusi tainele aceste meseri, iar la final tu vei dobandi increderea, curiozitatea si profesionalismul de care vei avea nevoie pentru a incepe, cat mai repede, noua ta cariera.

Specialistii nostri te vor invata modalitatile si tehnicile de aplicare a samponului si a produselor de ingrijire si styling, tehnicile de baza pentru tuns adaptate fiecarei fizionomi, tips and tricks pentru hairstyle, colorimetria si tehnicile ei, dar si norme de igiena impuse de standardele din domeniu. Cu ajutorul cursului nostru de coafor vei putea fi cel mai bun hairstylist, iar clientii tai vor beneficia de cele mai bune servicii oferite de un hairdresser.

Pe toata perioada de scolarizare iti vom pune la dispozitie atat instrumentele specifice pentru realizarea tunsorilor cat si ale coafurilor. Totodata, pe tot parcursul cursului, iti vom pune la dispozitie consumabilele ce fac parte din gama produselor profesionale de top precum Wella, L' Oreal, Matrix, astfel ca tu sa fii relaxat si sa poti aprofunda cat mai bine cursul.
Din Gura in Gura